Ulaznice

KINO KINOTEKA

Cijena ulaznice za projekcije Natjecateljskog programa u kinu Kinoteka iznosi 20 kn, osim za projekcije filmova White Riot i Posljednji i prvi ljudi na koje se može ući samo uz pozivnicu koju treba zamijeniti za besplatnu ulaznicu. Ulaznice je moguće kupiti online na www.ulaznice.hr, www.kinokinoteka.hr ili svakodnevno u radno vrijeme blagajne kina (1 sat prije svake projekcije do početka projekcije). Broj telefona blagajne: 01/6384-483 . Više informacija potražite na https://kinokinoteka.hr/

DOKUKINO KIC

Ulaz na projekcije filma Životi Alberta Camusa , filmove iz programa Retrospektiva Sergeja Dvorcevoja i film Tko se boji ideologije? je besplatan. Više informacija o ulaznicama i rezervacijama potražite na www.dokukino.net.

ONLINE PLATFORMA VOLIMDOKUMENTARCE.NET

13. Subversive Film Festival djelomično se održava online.

Čitava dokumentarna konkurencija (osim filma Epicentar), dio igrane konkurencije (Žena koja je bježala, Los Conductos, Orfeja i Oblak u njezinoj sobi) te filmovi iz popratnih programa (Hommage Albert Camus, Film XX, Retrospektiva Sergej Dvorcevoj) moći će se pogledati online na platformi volimdokumentarce.net gdje će filmovi biti dostupni za gledanje od 28. studenog do 7. prosinca bez posebnog dnevnog rasporeda, dok će se filmovi Sergeja Dvorcevoja moći pogledati 12. i 13. prosinca u periodu od 24 sata.

Filmove je moguće gledati samo na teritoriju Republike Hrvatske.

UPUTE ZA GLEDANJE PROJEKCIJA UZ ULAZNICU

  1. Odaberite film koji želite gledati
    2. U gornjem desnom uglu playera na stranici filma odaberite opciju RENT
    3. Ulogirajte se u Vimeo

Ako nemate Vimeo korisnički račun, morate se registrirati. Registrirati se možete jednostavno putem Facebooka ili Googlea klikom na prikazane opcije ili putem e-maila.

  1. Unesite podatke svoje kreditne kartice ili platite PayPalom ako imate PayPal račun
    5. Kliknite na opciju RENT
  2. Nakon provedbe plaćanja kliknite na opciju WATCH NOW ili samo ugasite cijeli taj prozor i film je spreman za gledanje

UPUTE ZA GLEDANJE BESPLATNIH PROJEKCIJA

Kliknite PLAY i gledajte film

PODNASLOVI 

Određeni filmovi uz hrvatske imaju i engleske podnaslove, a neki filmovi imaju samo engleske podnaslove.

UPUTE ZA POKRETANJE PODNASLOVA

Podnaslove možete odabrati klikom na ikonu CC u donjem desnom uglu playera.