2020.

Nagrade Wild Dreamer za najbolji igrani i dokumentarni film dodijelit će tročlani žiri u sastavu Panos Kotzathanasis (filmski kritičar i vlasnik portala Asian Movie Pulse), David Lušičić (redatelj i kustos) i Sabine Putorti (ravnateljica francuskog Institut de l’image).

Panos Kotzathanasis je rođen 1981. u Thessalonikiju. Filmski je kritičar i recenzent specijaliziran za istočnu i središnju azijsku kinematografiju, a živi i radi u Grčkoj. Vlasnik je i glavni odgovorni urednik internetskog portala Asian Movie Pulse, jedan od najvećih svjetskih internetskih publikacija koje prate azijsku kinematografiju. Često surađuje i piše za Hancinema, Taste of Cinema, a također doprinosi tekstove za brojne druge publikacije, uključujući SIRP u Estoniji, Film.sk u Slovačkoj, Asian Dialogue u Ujedinjenom Kraljevstvu, Cinefil u Japanu i Filmbuff u Indiji. Na godišnjoj bazi napiše više od 300 tekstova a također radi video analize za digitalnu platformu Spectrum Films koja je bazirana u Francuskoj. Od 2019. godine surađuje s Kinotekom u Thessalonikiju gdje kurira razne programe, tribine i retrospektive.

David Lušičić je rođen 1976. godine u Rijeci. Završio je studij filmske režije dokumentarnog filma na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, magisterij na Central Saint Martin’s College of Arts and Design University of Arts u Londonu i studij arhitekture na Arhitektonskom fakultetu u Ljubljani. Autor je brojnih multimedijalnih projekata u Zagrebu, Rijeci, Londonu, Ljubljani i Sevilli. Radio je kao nezavisni ekspert za audiovizualne umjetnosti pri EACEA u Briselu. Predaje kolegij Prezentacijske tehnike na Akademiji likovnih umjetnosti i Algebri u Zagrebu. Osnivač i voditelj Zebra Creative Network, organizacije preko koje je pokrenuo Galeriju Greta, prostor za suvremene umjetničke prezentacije i nezavisnu audiovizualnu produkciju te Interface festival video umjetnosti. Autor je nekoliko nagrađenih kratkometražnih filmova i producent niza dokumentarnih i nekoliko igranih filmskih projekata uključujući igrani omnibus Transmania.

Sabine Putorti živi i radi u Francuskoj. Studirala je povijest i političke znanosti u Parizu gdje je dugi niz godina radila u produkciji dokumentarnih filmova te kao arhivistica u Gaumontu. Godine 1995. režirala je vlastiti dokumentarni film De terre en fils. Od 2003. ravnateljica je Institut de l’image koji je lociran u kulturnom centru Cité du Livre, u Aix-en-provence. Institut de l’image vodeće je nezavisno kino na jugu Francuske osnovano 1985. godine. Putorti i njezin tim osmišljavaju i kreiraju brojne filmske programe i retrospektive kultnih klasika, umjetničkih i eksperimentalnih filmova te vodećih autorskih imena suvremenog filma. Institut de l’image surađuje s brojnim partnerima iz drugih umjetničkih disciplina – kazališta, opere, plesa, književnosti i filozofije kako bi potaknuo nove i inovativne načine gledanja na film, te organizira čitav niz edukativnih aktivnosti namijenjenih mladima. Regionalni je koordinator projekta Passeur d’images te jedan od triju predstavnika Regionalne edukacijske mreže za filmsku kulturu i audiovizualno obrazovanje za južni dio Francuske.