2021.

Nagrade Wild Dreamer za najbolji igrani i dokumentarni film dodijelit će tročlani žiri u sastavu Pary El-Qalqili (redateljica i spisateljica), Callisto Mc Nulty (redateljica i spisateljica) i Ivan Ramljak (redatelj i kustos).

 Pary El-Qalqili je spisateljica i redateljica bazirana u Berlinu. Studirala je kulturne znanosti na Sveučilištu Viadrina i Sveučilištu u Buenos Airesu prije nego što je završila filmsku režiju na Sveučilištu za televiziju i film u Münchenu. Njezin debitantski dugometražni film Schildkrötenwut imao je svjetsku premijeru na Visions du Réel Festival i primio je nekoliko nagrada na međunarodnim filmskim festivalima. Njezin kratki film Nachbarn, koji je režirala zajedno s Christiane Schmidt, bio je nominiran za Nagradu njemačkih filmskih kritičara. Jedna je od osnivačica inicijative #nichtmeintatort, platforme za feminističku i interdisciplinarnu filmsku kritiku i članica upravnog odbora Pro Quote Film. 

Callisto Mc Nulty filmska je redateljica, spisateljica, prevoditeljica i kustosica bazirana u Parizu. Studirala je sociologiju umjetnosti te rodne studije na Sveučilištu Goldsmiths u Londonu. U autorskom radu pogotovo je zanimaju vizualni i zvučni arhivi. Zajedno s Anne Destival režirala je Éric’s Tape (2017) a njezin dugometražni dokumentarni prvijenac Delphine et Carole, insoumuses (2019) imao je svjetsku premijeru na Berlinale Forumu, te je nagrađivan na brojnim prestižnim međunarodnim filmskim festivalima. Između ostalog osvojio je nagradu GNCR na FID Marseilleu. Film prati francuski feministički videokolektiv Les Insoumuses koji su 1975. godine u Francuskoj osnovale redateljica Carole Roussopoulos, ujedno i redateljičina baka, i mitska glumica Delphine Seyrig.

Ivan Ramljak je redatelj i filmski kustos baziran u Zagrebu. Studirao je na FER-u, dugogodišnji je novinar i urednik u pisanim i elektroničkim medijima usmjeren na film i glazbu. Od 1999. do 2004. bio je jedan od voditelja kluba Močvara, autor Filmskih večeri u Močvari, organizator prvog Festivala filma o ljudskim pravima u Zagrebu. Trenutačno uređuje program Kratkog utorka u zagrebačkom kinu Tuškanac te je umjetnički direktor Tabor Film Festivala. Od 2006. bavi se filmskom produkcijom i režijom. Jedan je od vodećih hrvatskih dokumentarista srednje generacije, autor i suautor deset dokumentarnih i igranih filmova kratkog i dugog metra. Među njegovim ostvarenjima ističe se trilogija dokumentaraca o zaboravljenim prostorima (Kino otok, Dom boraca i Mezostajun) te dugometražni prvijenac O jednoj mladosti s kojim je pobijedio u balkanskom programu Dokufesta a potom i na Danima hrvatskog filma.