Ulaznice

KINO TUŠKANAC 

Cijena ulaznice za projekcije glavnog programa u kinu Tuškanac iznosi 20 kn, osim za projekcije filma otvorenja Heroji radničke klase i filma zatvaranja Priroda na koje se može ući uz pozivnicu koju treba zamijeniti za besplatnu ulaznicu. Ulaznice je moguće kupiti svakodnevno u radno vrijeme blagajne kina (sat vremena prije prve projekcije dana  do početka zadnje projekcije dana(. Kino Tuškanac nema online prodaju i rezervacije ne primaju, ali ulaznice je moguće kupiti i unaprijed, prije samog dana projekcije. Broj telefona blagajne: +3851 48 34 039. Više informacija potražite na kinotuškanac.hr.  

DOKUKINO KIC

Ulaz na projekcije filmova iz popratnih programa Retrospektiva – Film XX: Cecilia Mangini i Hommage – Tko zna što će jučer donijeti? je besplatan. Više informacija o ulaznicama i rezervacijama potražite na www.dokukino.net.

PODNASLOVI 

Svi filmovi u kinu Tuškanac imaju hrvatske i engleske podnaslove.  Filmovi u sklopu programa Retrospektiva – Film XX: Cecilia Mangini imaju hrvatske podnaslove, a filmovi u sklopu programa Hommage – Tko zna što će jučer donijeti? imaju engleske podnaslove.