Otvoren je poziv za volontere na 15. Subversive Festivalu

Bez volontera i volonterki nijedan  festival ne bi protekao glatko, pa će tako i 15. izdanje Subversive Festivala, koji će se održati od 15. – 28. svibnja, ovisiti o vašoj pomoći.

15. Subversive Festival nudi vam niz izvrsnih događanja i aktivnosti: Subversive Film Festival od 15. do 22. svibnja, Subversive Forum od 23. do 28. svibnja i Školu suvremene humanistike / Antikapitalistički seminar od 18. do 21.5. i 26. do 28.5. Možete se prepoznati u nekim od navedenih programa ili u više njih i uvjereni smo da ćete u svakom steći vrijedno iskustvo.

Prijave za volontiranje otvorene su do petka, 13. svibnja.

Volonteri koji ispune svoje obaveze prema SFF-u stječu pravo na:

  • Slobodan ulaz na sve filmske projekcije i programe
  • Sve festivalske materijale i jedno književno izdanje po izboru iz biblioteka Parezija i Sinestetika udruge Bijeli val
  • Jedan obrok dnevno
  • Vrijedno iskustvo upoznavanja i rada s gostima festivala, organizacijskim timom, partnerima i kolegama.

Ako ste zainteresirani za volontiranje na dolazećem SFF-u, trebate poslati svoj CV na mail subversive.volunteers@gmail.com. Vaša glavna koordinatorica je Nina Rašidović i za sva pitanja i dogovore možete se obratiti njoj na gore navedeni mail.

Morate imati više od 17 godina i dobro govoriti engleski. Prije početka vašeg rada potpisuje se ugovor o volontiranju. Vaše dnevno radno vrijeme je maksimalno 6 sati. Trebate biti točni, slijediti upute vaših supervizora i predano obavljati vaše dužnosti do isteka dogovorenog vremena obavljanja istih. Od vas se očekuje odgovornost, točnost i profesionalno ponašanje.