Prijave za volontiranje su otvorene!

 

Bez volontera i volonterki nijedan  festival ne bi protekao glatko, pa će tako i 12. izdanje Subversive Festivala, koji će se održati od 5. – 18. svibnja, ovisiti o vašoj pomoći. Prijave za volontiranje otvorene su do subote, 4. svibnja.

12. Subversive Festival nudi vam niz izvrsnih događanja i aktivnosti: od Subversive Film Festivala, Subversive Foruma, AlterEkonomskog Foruma, Balkanskog Foruma do interdisciplinarne radionice Vizualne konstrukcije političkog.

Uvjereni smo da se možete prepoznati u navedenim programima te da ćete u svakom steći vrijedno iskustvo. Volonteri koji ispune svoje obaveze prema SF-u stječu pravo na:

– Slobodan ulaz na sve programe

– Sve festivalske materijale

– Jedan obrok dnevno

– Vrijedno iskustvo upoznavanja i rada s gostima festivala, organizacijskim timom, partnerima i kolegama.

Ako ste zainteresirani za volontiranje na dolazećem SF-u, trebate poslati svoj CV na mail subversive.volunteers@gmail.com. Vaša glavna koordinatorica je Nina Rašidović i za sva pitanja i dogovore možete se obratiti njoj na gore navedeni mail.

Morate imati više od 17 godina i dobro govoriti engleski. Prije početka vašeg rada potpisuje se ugovor o volontiranju. Vaše dnevno radno vrijeme je maksimalno 6 sati. Trebate biti točni, slijediti upute vaših supervizora i predano obavljati vaše dužnosti do isteka dogovorenog vremena obavljanja istih. Od vas se očekuje odgovornost, točnost i profesionalno ponašanje.